HATTE

Billige hatte til mænd og kvinder

Her finder du hatte i farverige prints, smukke hatte og elegante hatte i stilrent design. Du finder hatte til både mænd og kvinder. De fleste af vores hatte er lavet i one size (59 cm). Alle sammen i høj kvalitet til super lave priser. 

Noget for enhver smag

Med vores forskellige designs og modeller, kan du helt sikkert finde en hat i vores sortiment, der passer lige præcis til dig og din stil. Tag et kig på mulighederne herunder og find det helt rigtige: mønstre, striber, tern og forskellige farver – vi har noget for enhver smag.

 

Hatte til enhver lejlighed

Ligegyldig hvad du skal bruge din næste hat til, har vi den, der passer til dig. Vores hatte kommer i flere forskellige styles og til flere forskellige formål. Om det er en bøllehat til sommeren, der er god til at skærme solens skarpe stråler væk fra ansigt og nakke, eller skal du have en ny hat, du skal bruge, når du er ude på jagt, har vi det i vores store sortiment af hattemode.

Inden for vores forskellige kategorier af hovedbeklædning har vi en masse forskellige styles og former. Du kan blandt andet købe sixpences hos os, som er noget af det hotteste inden for hovedbeklædning lige nu. Vores sixpences fås i mange forskellige udtryk, former og ikke mindst farvevalg, så du både kan udfordre stilen eller holde dig til det mere klassiske udtryk.  

Noget af det, der aldrig går af mode inden for hovedbeklædning, er baseball caps. De mange styles og udtryk gør aldrig en baseballcap kedelig. En cap formår at kunne passe ind til lige præcis den tøjstil, du har, og du kan hos os få caps i et hav af forskellige kombinationer, som kan være med til at gøre din stil unik.